Fynda designmöbler

Att fynda en Bruno Mattson fåtölj eller Carl Malmsten soffa är inte speciellt svårt. Men, det handlar om att vara rätt ute: när människor har annat i huvudet och om det finns snarliga objekt som lockar starkare köpare mer. Att vara rätt ute kan handla om att köpa en fåtölj innan julen när många inte tänker på sig själva utan presenter att ge bort, eller att köpa någon annan inredningsdetalj lagom till sommaren då de flesta lägger pengarna på en skön semester. Sedan handlar det även om att ha stor tur om hur många det är som är intresserade och vad det finns för annat utbud som kan locka. Icke att förglömma är hur bra samhället finansiellt mår: är det en finanskris och folk håller hårt om sina pengar är det färre dyrgripar som kommer upp på auktionsbolagen. Dock kan du göra fynd under dessa tider då auktionsbolagen kan sänka priserna då de inte vill ha återrop.

Man ska inte heller underskatta byt- och säljsajter som Tradera och Blocket. Om du verkligen har siktat in dig på något så kommer du med all säkerhet även att få det. Men, ibland kan det ta lite tid. Och beroende på hur känd designern är för omgivningen.

Ta hand om ditt hem

Att handla designmöbler ger en annan känsla till ditt hem. Speciellt om det är från ett auktionsbolag eller om du hittade det i en antikaffär. Då får möbeln en helt annan själ. Att då ta hand om ditt hem lite bättre blir därför av mer vikt. För den karriärdrivna och upptagna människan finns därför en lösning på att alltid ha det snyggt hemma: städhjälp. Du får bra städhjälp i Stockholm av Hemmiljö. Tack vare RUT-avdraget blir dessa tjänster även ännu billigare, ja, nästan gratis. Och det är väl dina gamla och speciella möbler värda?