Höstens inredning – börja nu!

Det är mitten av juli och  borde vara högsommarvärme. Men så är det inte. Det är hagel, regn och allmänt rusk. Självklart ingenting som är trevligt när en vill ha plusgrader och solsken. Vad ska en då göra när det inte går att sola och njut av vädret? En idé vi har, är att förbereda sig inför hösten. För hösten må vara regn och rusk – men den är också en av de bästa årstiderna när det kommer till inredning. Dessutom är inredning någonting som får många att koppla av. Vilket kan behövas efter en sommar utan värme. Dessutom är det någonting du kan göra hemifrån. Det finns mycket snygg inredning att köpa hem via nätet, till exempel på http://folkhemmet.com/.

Vad är det då som gäller för den mörka årstiden som väntar runt hörnet? För det första är det ju tre saker som är återkommande när det handlar om inredning till hösten, och det är ljus, filtar och färger. När det kommer till färg är orange alltid snygg till hösten och det oavsett om det är en färg på väggen eller som en färgklick i form av en tavla eller en lampa.

Läs gärna även den här artikeln innan du påbörjar din höstinredning. I artikeln som kommer från Expressens Leva & Bo berättar inredaren Maria Celin om sina tre hemligheter till finaste hemmet. Bland annat nämner hon att det finns många fördelar med att inte stirra sig blind på trender, att man ska utreda efter sina egna behov samt att det är vackert om hemmet är i en ständig förändring.

En god idé är även att lyssna på detta inslag från Sveriges Radio P4 om inredning till hösten från förra året. Mycket har såklart förändrats sedan dess, men det är även av värde att lyssna på. Så får du förhoppningsvis en bättre höst än sommar.