Nordiska badrum

Svensk design är känd för sina stilrena designs, sina ljusa möbler och de praktiska lösningarna som finns. Varje nordiskt land har olika designs som utmärker dem, Danmark har länge varit herren på täppan vad gäller klassiska och lyxiga möbler. Men Sverige har även visat sig vara duktiga på att designa möbler och ett hem inrett skandinaviskt svenskt är ofta ett hem med unika linjer och praktiska lösningar.

badrum i lyxig stil

Med Ballingslöv möbelpaket så får man exempelvis svensk design till badrummet. Med unika former så får man direkt ett badrum som känns svensk och har en skandinavisk atmosfär. Badrumsmöbler är unika och oftast vill man ha en möbel som passar ens egen stil.

Badrummet allt viktigare plats

Många nämner att badrummet är det viktigaste i ett hem. Det gäller dels vid ett husköp och för en värdering av sitt egna hem. Det svenskar verkar eftertrakta mest är praktiska lösningar för exempelvis badrumsskåp och liknande. Nu gäller det att gömma alla små korgar som vi haft framme och istället ha hela och rena ytor och linjer.  Badrumsskåp får det gärna finnas fler av så länge de är till för att gömma undan alla småprylar som annars ligger synligt och skapar en bild av ett rörigt rum.

Att välja rätt möbel till badrummet är oftast enkelt om man har en vision gällande färger och linjer. Hos de flesta badrumsserier så är det vanligt att alla tillbehör finns i form av golv, väggar och badkar och inte bara badrumshyllor och handfat. Badkar har nu kommit i flera olika modeller och det vanligaste är att ha samma böljande linjer som kanske toalett och handfat har. En annan är att ha raka linjer som möblerna i den serie man valt, att ha ett fyrkantigt badkar är alltså inte helt ovanligt idag. Hos Hemgallerian så får man se alla snygga designs samlade på en plats och det kan bli enklare att välja ett som passar just er när man har dem på samma sida.